En tajuu miten voi olla näin paskaa. Pääsin töistä. Kysyin fremultani että tehtäiskö jotain tänään, ei vastausta. EI VASTAUSTA IHMISELTÄ JOKA AINA VASTAA! Eilen kysyin toiselta kamultani mitä tehtäis tänään, se ei oikeen sanonu mitään , ja sovittiin että soitellaan. No tässäpä tämä nyt sitten on. Oon himassa. Tajuttoman hieno päivä. Ja oon himassa. Sisällä. Yksin. Vitutuksessa.

Ajelin aamulla säärikarvat kiireessä että voin laittaa sortsit, ja nyt, huomaa kyllä että ajoin kiireessä. Kutisee ja sattuu tuhottomasti.

Tämän lisäksi näin Ex-jäkistä kaupungilla pyöränsä kanssa. Ei vittu. Menin sitten mankumaan että jos pääsisin tänään kyytiin kun ei ole mitään tekemistä. Se vaan sano että ei pysty millää! HAISTAKOO VITTU!!!! EI SAATANA!

Anteeksi suureellinen avautumiseni. Ehkäpä se ei haittaa.

Ainut hyvä asia , mikä on tapahtunu on raharikkaan futarin soitto eilen. Tosin tuokin saattoi olla kuivaa läppää. Mikäpä ei olisi. Näin sen kaupungillakin tullessani töistä. Morotteli villisti. Joko se vittuilee ja pelailee, tai on vihdoin tajunnnu etten mäkään kummenpi eukko olisi. En tajuu mitä teen tänää. Vois se Kaveripoikaki tulla sieltä muilta mailta,ettei tarvis yksin hengailla tässsä kuivassa maailmassa. :  /